top of page
Natural Beauty_edited.jpg

Pomlađivanje lica, dekoltea i ruku

SKIN BOOSTERI

Brojne žene tijekom starenja primjećuju nedostatak vlažnosti kože lica, što dovodi do starijeg, umornog izgleda kože bez sjaja. Kreme za lice ponekad mogu pomoći, no za većinu žena nisu zadovoljavajuće rješenje. Srećom, znanost nam je ponudila minimalno invazivne tretmane u obliku skin boostera koji licu mogu vratiti dubinsko osvježenje i hidrataciju te postići mladenački sjaj, blistavost i svježinu.

OPIS TRETMANA

Booster opis

Koristimo dokazani skin booster Profhilo®, prvi stabilizirani proizvod hijaluronske kiseline koji ne sadrži BDDE (1,4-butandiol diglicidil eter) za tretiranje opuštene kože. S jednom od najvećih koncentracija hijaluronske kiseline na tržištu (64 mg u 2 ml proizvoda) potiče i vlaži kožu, preoblikuje staro i opušteno tkivo te daje odlične rezultate kao samostalan tretman ili u kombinaciji s drugim estetskim tretmanima koji se trenutno nude.

 

Ono što ga čini posebnim je kombinacija hijaluronske kiseline visoke i niske molekularne težine. Upravo zato, mehanizam djelovanja mu nije postizanje volumena u području injektiranja kao kod dermalnih filera, već se polako širi i integrira u kožu oko mjesta injekcije i stimulira fibroblaste na lučenje novog veziva, potiče povećanje masnih stanica i hidrirataciju kože. Stimulacija 4 različite vrste kolagena i elastina odvija se polaganim otpuštanjem hijaluronske kiseline te rezultira značajnim poboljšanjem tkiva u samo mjesec dana. Stoga Profhilo® nije samo booster ili biorevitalizator kože jer također ima značajan učinak zatezanja i podizanja tkiva te slobodno možemo reći da je otvorio novu kategoriju njege kože- bioremodelinga.

Kako izgleda tretman?

Tijekom tretmana aplicira se 2 ml proizvoda. Profhilo se aplicira u 5 prethodno definiranih točaka na svakoj strani lica. Tretman je minimalno bolan, te traje do pola sata. Prvi rezultati vide se već nakon 1 do 2 tjedna, a potpuni efekt tretmana postiže se mjesec dana iza prve aplikacije. Rezultat je postupno i dugotrajno smanjenje vidljivih bora uz zdravi i sjajan izgled kože tretiranog područja.

Pripema za tretman

Nije potrebna nikakva posebna priprema prije tretmana, a nakon tretmana osoba može normalno nastaviti sa svim aktivnostima.

Kada trebam ponoviti tretman?

Nakon prvog tretmana Profhilom, postupak se preporuča ponoviti za mjesec dana. Nakon druge aplikacije tretman se ponavlja 1-2 puta godišnje kako bi se održao postignuti efekt.

U jednom tretmanu lica injektira se ukupno 2 ml Profhila. Tretman je potrebno ponoviti nakon mjesec dana. Nakon toga bit će potrebno ponavljati tretmane 1-2 x godišnje (tretman se određuje za svakog pacijenta posebno, ovisno o statusu kože, mogućnostima i očekivanjima).

Untitled.png
Booster usluge

NAŠE USLUGE

Tretman bioremodelinga prvenstveno je namijenjen osobama u kojih su se počeli pojavljivati znakovi starenja. Kod mlađih osoba Profhilo se može koristiti za prevenciju starenja kože.

Sljedeće regije moguće je tretirati Profhilom:

* lice

* vrat

* dekolte

* ruke/nadlanica

Booster tim

MEDICINSKI TIM

Karolina Vaclavek, dr.med.dent. - licenirana liječnica estetske medicine

Valentina Haler, ms. - medicinska sestra

Više detalja o našem timu možete naći na linku.

PRIMJERI IZ PRAKSE

Booster primjeri
Profhilo.jpg
profhilo1.jpg
bottom of page