top of page
Natural Beauty_edited.jpg

Pomlađivanje lica, dekoltea i ruku

SKIN / KOLAGEN BOOSTERI

Brojne žene tijekom starenja primjećuju nedostatak vlažnosti kože lica, što dovodi do starijeg, umornog izgleda kože bez sjaja. Kreme za lice ponekad mogu pomoći, no za većinu žena nisu zadovoljavajuće rješenje. Srećom, znanost nam je ponudila minimalno invazivne tretmane u obliku skin boostera koji licu mogu vratiti dubinsko osvježenje i hidrataciju te postići mladenački sjaj, blistavost i svježinu.

OPIS TRETMANA

Booster opis

U ponudi imamo nekoliko tretmana.

 

Jalupro tretman je kozmetički postupak koji se koristi za poboljšanje izgleda kože, posebno na licu, vratu i dekolteu. Ovaj tretman je popularan u svijetu estetske medicine zbog svoje sposobnosti da pomogne u smanjenju bora, poboljšanju teksture kože i vraćanju mladolikog sjaja.

Osnovna svrha Jalupro tretmana je stimulacija prirodne proizvodnje kolagena i elastina u koži. Kolagen je protein koji daje koži čvrstoću i elastičnost, dok je elastin odgovoran za njezinu elastičnost. S vremenom, proizvodnja ovih proteina u koži opada, što rezultira pojavom bora, gubitkom volumena i opuštenošću kože. Jalupro tretman pomaže u poticanju tih procesa regeneracije.

Tretman se obično izvodi pomoću injekcija koje sadrže hialuronsku kiselinu, aminokiseline, vitamine i minerale. Hialuronska kiselina je poznata po svojoj sposobnosti zadržavanja vlage, što doprinosi hidrataciji i punoći kože. Aminokiseline, vitamini i minerali pružaju hranjive tvari kože i potiču procese regeneracije.

Koristimo i dokazani skin booster Profhilo, prvi stabilizirani proizvod hijaluronske kiseline koji ne sadrži BDDE (1,4-butandiol diglicidil eter) za tretiranje opuštene kože. S jednom od najvećih koncentracija hijaluronske kiseline na tržištu (64 mg u 2 ml proizvoda) potiče i vlaži kožu, preoblikuje staro i opušteno tkivo te daje odlične rezultate kao samostalan tretman ili u kombinaciji s drugim estetskim tretmanima koji se trenutno nude.

 

Ono što ga čini posebnim je kombinacija hijaluronske kiseline visoke i niske molekularne težine. Upravo zato, mehanizam djelovanja mu nije postizanje volumena u području injektiranja kao kod dermalnih filera, već se polako širi i integrira u kožu oko mjesta injekcije i stimulira fibroblaste na lučenje novog veziva, potiče povećanje masnih stanica i hidrirataciju kože. Stimulacija 4 različite vrste kolagena i elastina odvija se polaganim otpuštanjem hijaluronske kiseline te rezultira značajnim poboljšanjem tkiva u samo mjesec dana. Stoga Profhilo® nije samo booster ili biorevitalizator kože jer također ima značajan učinak zatezanja i podizanja tkiva te slobodno možemo reći da je otvorio novu kategoriju njege kože- bioremodelinga.

Pripema za tretman

Nije potrebna nikakva posebna priprema prije tretmana, a nakon tretmana osoba može normalno nastaviti sa svim aktivnostima.

Booster usluge

NAŠE USLUGE

Tretman bioremodelinga prvenstveno je namijenjen osobama u kojih su se počeli pojavljivati znakovi starenja. Kod mlađih osoba Profhilo se može koristiti za prevenciju starenja kože.

Sljedeće regije moguće je tretirati Profhilom:

* lice

* područje oko očiju

* vrat

* dekolte

* ruke/nadlanica

Booster tim

MEDICINSKI TIM

Karolina Vaclavek, dr.med.dent.

Valentina Haler, ms. - medicinska sestra

Više detalja o našem timu možete naći na linku.

PRIMJERI IZ PRAKSE

Booster primjeri
Profhilo.jpg
profhilo1.jpg
bottom of page