top of page

Politika privatnosti i zaštita osobnih podataka

Politika privatnosti

Poliklinika Anova d.o.o., Ksaver 201, Zagreb (u daljnjem tekstu: Poliklinika), kao voditelj obrade osobnih podataka, prikuplja, obrađuje i koristi osobne podatke u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (EU) 2016/679 (u daljnjem tekstu: Uredba).

Poliklinika je odgovorna za osiguranje adekvatne zaštite obrade osobnih podataka svakog pojedinca, te su svi podaci i dokumentacija zaštićeni sukladno Pravilniku o sigurnosti informacijskog sustava.

Podaci se koriste isključivo u cilju obavljanja zdravstvene djelatnosti Poliklinike i ne prikupljaju se u marketinške ili druge svrhe.

Ako imate bilo kakav upit o tome kako Poliklinika koristi Vaše osobne podatke ili želite uložiti prigovor na obradu Vaših osobnih podataka, možete nam se obratiti putem e-maila na poliklinika.anova@gmail.com. Na Vaš ćemo upit odgovoriti u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od mjesec dana od dana zaprimanja zahtjeva. Taj rok se može produljiti, uzimajući u obzir složenost i broj zaprimljenih zahtjeva, o ćemu ćete biti pravodobno obaviješteni. Ako Poliklinika ne postupi po Vašem zahtjevu, bez odgađanja će Vas u roku od mjesec dana od podnošenja zahtjeva, obavijestiti o razlozima nepostupanja i o mogućnosti podnošenja prigovora „Agenciji za zaštitu osobnih podataka“.

Osobni podaci koje prikupljamo i obrađujemo

▪ podaci potrebni za identifikaciju: ime i prezime, datum rođenja, spol, OIB, broj osobne iskaznice, putovnice, vozačkedozvole

▪ zdravstveni podaci, usluge i medicinska dokumentacija

▪ podaci o financijskim ispravama: IBAN ili broj kreditne kartice

▪ kontakt podaci: adresa, broj telefona, e-mail

Prava korisnika 

▪ pravo na pristup podacima - Zahtjev za uvid podnosi zakonom ovlaštena osoba u pisanom obliku, na e-mail poliklinka.anova@gmail.com

▪ pravo na ispravak ili dopunu podataka

▪ pravo na prenosivost osobnih podataka ili brisanje osobnih podataka

▪ pravo uskrate privole za obradu osobnih podataka

▪ pravo na podnošenje prigovora ili reklamacija na obradu osobnih podataka.

Kolačići (cookies)

Poliklinika na svojoj internetskoj stranici koristi kolačiće, tzv. cookies koji omogućuju analizu korištenja web stranice preko usluge Google Analytics. Kolačići sadrže samo Vašu IP adresu i ne sadrže nikakve druge podatke, a koristimo ih isključivo za analizu posjećenosti web stranice Poliklinike. Nakon što napustite našu internetsku stranicu, informacije više nisu dostupne Poliklinici. Pohranjivanje kolačića možete spriječiti odgovarajućim postavkama internetskog preglednika.

Businessmen
bottom of page