top of page

4.2.2022. Obilježen svjetski dan raka

Updated: Feb 12, 2022

U suradnji s našim partnerima iz udruge bolesnika P.I.N.K. - life, 4.2.2022. obilježili smo međunarodni dan raka (World cancer day). Zbog i nadalje aktivne epidemije koronavirusom, obilježavanje ovog važnog dana ovoga puta nije moglo biti u živo uz zajedničko druženje, no potrudili smo se biti maksimalno aktivni online.


Tako smo održali online predavanje na facebook live-u uz aktivno uključenje naših slušatelja koji su postavljali pitanja, a ukoliko niste imali priliku biti u živo cjelokupni video zapis možete pogledati na našem Youtube kanalu klikom na sljedeći link.


Naš specijalist onkologije dr.sc. Kust sudjelovao je uživo na N1 televiziji gdje je govorio o ovoj temi. Ukoliko niste stigli pogledati, cjelokupna snimka dostupna je na linku.

Naša enterostomalna terapeutkinja Benčić sudjelovala je pak na Mreža TV na istu temu, a cjelokupnu snimku razgovora možete pogledati na linku, kao i našem Youtube kanalu.


Nadamo se i vjerujemo da su vam naši materijali bili korisni i nadamo se sljedeće godine družiti u živo i zajednički obilježiti Svjetski dan raka 2023.!



75 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page