top of page

Dr. Vaclavek na AMWC 2024., Monaco


Jedan od najvećih godišnjih događanja u području estetske meidicine, godišnji kongres Aesthetic & Anti-Aging Medicine World Congress (AMWC) 2024. održan je se od 27. do 29. ožujka u Grimaldi Forumu u Monaku. Svjetski kongres estetske i anti-aging medicine (AMWC) vodeći je događaj u industriji koji se fokusira na kontinuirano obrazovanje liječnika i poticanje novih, značajnih profesionalnih veza. AMWC je vodeća svjetska znanstvena konferencija specijalizirana za estetsku medicinu i medicinu protiv starenja.


Pruža priliku sudjelovati na najvećem međunarodnom skupu dermatologa, plastičnih i kozmetičkih kirurga, liječnika koji se bore protiv starenja, estetskih liječnika i liječnika opće prakse, ginekologa, endokrinologa, nutricionista, zdravstvenih stručnjaka itd. The Aesthetic & Anti-Aging Medicine Svjetski kongres je prvi međunarodni kongres koji je spojio ova dva aspekta prevencije i liječenja unutarnjeg i vanjskog starenja, s konceptom globalnog upravljanja starenjem. Svake godine ovaj dugo očekivani događaj privuče više od 15 000 sudionika iz više od 140 zemalja.


Ove godine je na kongresu sudjelovala naša estetska stručnjakinja dr. Karolina Vaclavek, prilikom čega je stekla uvid u nova znanja i trendove u estetskoj medicini koji će vas vjerujemo interesirati! Vidimo se na Ksaveru 201.





14 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page