Neinvazivna estetska medicina

Permanent make up

Permanent Eyebrows Makeup in Progress

Permanent make up

Trajna šminka ili kozmetičko tetoviranje odnosi se na tetovaže koje simuliraju šminku na licu. U ponudi poliklinike su tri tretmana:

 

MICROBLADING OBRVA

polutrajni make up iscrtavanja dlačica obrva , tzv. japansko iscrtavanje obrva;  metoda u kojoj se pigment aplicira mikroiglicama te se tako simulira se prirodan izgled dlačica različitih dužina i debljina. Obrva dobiva potpuno prirodan - ne popunjava se cijela obrva, već se posebnom tehnikom iscrtavanja dobiva izgled tankih i zakrivljenih dlačica u prirodnom smjeru rasta. Neposredno nakon tretmana je moguće crvenilo koje se povlači kroz par sati. Proces zarastanja obrva je 7 do 10 dana, te će nakon tog perioda obrve biti svjetlije oko 40% te tanje 10-15%. U cijenu je uključena jedna korekcija ukoliko je potrebno. Tretman se ne preporuča raditi za vrijeme trudnoće i dojenja, te ukoliko bolujete od dijabetesa ili hematoloških bolesti.

 

PUDER OBRVE

Tretman trajne sminke,  laganog sjenčanja obrve pigmentom.  Obrve nakon tretmana izgledaju punije i gusce, prirodno i naglašeno. Pigment s vremenom blijedi, nema neprirodnih i grubih kontura obrva, a trajnost im je jedna do dvije godine. Trajnost obrva ovisi o njezi i tipu kože. Ova metoda je namjenjena za sve tipove koze, no najviše se preporuča osobama sa masnom kozom lica. Neposredno nakon tretmana je moguće crvenilo koje se povlači kroz par sati. Proces zarastanja obrva je 7 do 10 dana, te će nakon tog perioda obrve biti svjetlije oko 30-40% te tanje 10-15%. U cijenu je uključena jedna korekcija ukoliko je potrebno. Tretman puder obrva ne preporuča se raditi za vrijeme trudnoće i dojenja, te ukoliko bolujete od dijabetesa ili hematoloških bolesti.

  

MIKROPIGMENTACJA USANA – LIP BLUSH

Polutrajna šminka usana, usne nakon tretmana izgledaju punije i imaju precizniji oblik, a ova tehnika se karakterizira kao moderna alternativa kolagenu i ostalim punjenjem za usne. Ukoliko ste skloni herpes simplexu, molimo da tokom narudzbe na tretman naglasite taj podatak jer je potreno provesti profilaksu 3 dana prije i nakon tretmana.

Ukoliko koristite hijaluronske filere na području usana, tretman je moguće raditi nakon 30 dana od aplikacije filera.